Maris Butik Hotel Kumlubük

kumlubuk-marıs-marmarıs-tatıl-travel-summer-turkey

Marmaris’in doğasını ve koylarını çok seviyorum. Kumlubük, Marmaris’in aksine çok tenha bir koy. 2 kilometre uzunluğundaki koyu ile Marmaris’e gelenlerin ilk uğrak noktalarından biri Kumlubük. Gidenlerin vazgeçemediği hep gitmek istediği koylardan.
Bu koyda bulunan güzel mi güzel Kumlubük Maris Butik Hotel’ten bahsetmemek olmazdı.
“Her misafirine kendisini özel hissettiren yaklaşımını, günün her anında fark edeceksiniz” demişler bence çok da doğru anlatmışlar kendilerini.
Otele girer girmez, Kumlubük Maris’in sahibi Dursun Bey’in içten tavrı ve güleryüzüyle karşılaşıyorsunuz. Dursun Bey, her konuğunun rahat etmesi için hizmet veren nadir otel sahiplerinden.
kumlubuk-marıs-marmarıs-tatıl-travel-summer-turkey

Kumlubük’e Turunç üzerinden ulaşılıyor. Teknelerle Turunç’a ulaşım kolay olsa da kara yolu pek çok kişiye göre biraz sıkıntılı. Karayolu ile ulaşım için, Marmaris İçmeler’den Turunç’a gelmeniz gerekiyor, yaklaşık 14-15 km kadar. Kumlubük’ün Marmaris’te olup da böyle sakin ve huzurlu kalabilmesi çok hoş.
Maris Butik Hotel’i özel yapan da bu aslında. Yakınlarda yer alan gösterişli lüks otellerden burayı ayıran doğası, muhteşem manzarası ve mükemmel denizi. Tüm yıl kalabalıktan uzak dingin bir tatil geçirme hayali kuranlar için adres belli.
kumlubuk-marıs-marmarıs-tatıl-travel-summer-turkey

Kumlubük Maris’in bahçesine bayılacaksınız. Tüm yeşil tonlarının bir arada olduğu bahçede palmiyeden nar ağacına, zakkumdan begonvile birçok çeşitli ağaçlar, bitkiler ve çiçekler var.
Bu koydaki oteller oda - kahvaltı konseptiyle hizmet veriyorlar. Maris de oda- kahvaltı konseptiyle misafirlerini ağırlıyor. Öğle ve akşam yemekleri için hemen yanında Maris Restaurant-Beach Club bulunuyor.
Deniz tertemiz ve berrak. Laciverte çalan bir renge sahip. Deniz suyu sıcaklığının da ortalama bir derecede olduğunu söyleyebilirim.
kumlubuk-marıs-marmarıs-tatıl-travel-summer-turkey

80 dönüm üzerine kurulmuş bu harika otelin yalnızca 28 odası bulunuyor. Yeşiller içinde denize sıfır konumda bulunan otelin büyük bir de yüzme havuzu mevcut.
Kahvaltı elbette günün en önemli öğünü. Denize karşı muhteşem bir sabah kahvaltısı yapıyorsunuz. Saat 8’den 11’e kadar sabah kahvaltısı keyfini yaşayabilirsiniz.
kumlubuk-marıs-marmarıs-tatıl-travel-summer-turkey

Plaja gelince; otelin kendine ait plajından günün her saati faydalanabiliyorsunuz. Tabii ki şezlong ve şemsiyeler ücretsiz.
Araçla gelen konuklar, gölgelendirme sistemli otoparktan yararlanabiliyor, otelde ayrıca ücretsiz wifi imkanı da sunuluyor.
Sessiz sakin, doğa ile iç içe tatil yapmak istiyorsanız; Maris Butik Hotel’e bir uğrayın.

İletişim Bilgileri :
Kumlubük Koyu /
Turunç 48700 Marmaris/Muğla
Tel: 0532 347 1392
Maris Butik Hotel'i instagram'dan takip etmek için TIKLAYIN!





Google Plus'ta paylaş

Hakkında: tatilde nereyi gezsem

Futbol ve seyahat sever.
    Blog Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder