2019 Tatil Takvimi


Yıl boyu çalışıyorsunuz, resmi tatil günlerinde de dinlenmek istiyorsunuz. Peki 2019 yılında ne kadar tatil yapacağınızı merak ediyor musunuz?

Geçtiğimiz yıl bayram tatillerinin uzun olması nedeniyle bol bol tatil yapma imkanı bulanlar, önümüzdeki yılın resmi tatil günlerini merakla bekliyor.
Özellikle tatil planlarını aylar öncesinden yaparak indirim imkanlarından yararlanan tatil severleri yakından ilgilendiren resmi tatil günleri bu yıl da oldukça fazla.
Seyahatlerini resmi tatil günlerine göre ayarlayanlar, bayram tatili rezervasyonlarını erkenden yapanların en çok merak ettiği resmi tatil günleri detayları bu yazıda…

İşte 2019’un resmi tatil günleri

YILBAŞI TATİLİ
Yılbaşı tatili bu yıl 1 Ocak Salı gününe denk geliyor. Yılbaşı tatilini Pazartesi ile birleştirenler hafta sonu tatiliyle birlikte toplamda 4 gün tatil yapabilir.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI TATİLİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili bu yıl Salı gününe denk geliyor. 23 Nisan tatilini Pazartesi ile birleştirenler hafta sonu tatiliyle birlikte 4 gün tatil keyfi yapabilir.

1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ TATİLİ
2019 yılında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Çarşamba gününe denk geliyor.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Pazar gününe denk geldiğinden dolayı bu yıl ekstra tatil imkanı olmuyor.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ
2019 Ramazan Bayramı tatili 4 Haziran Salı günü başlıyor. Hafta sonlarının da eklenmesi durumunda 9 güne uzatılabilme ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ TATİLİ
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü bu yıl Pazartesi gününe denk geliyor. Tatilini hafta sonu ile birleştirenler toplamda 3 gün tatil yapabilir.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ
Kurban Bayramı tatili 11 Ağustos Pazar günü başlıyor. Çalışanlar hafta sonuna denk gelen bayram tatili sebebiyle yalnızca 5 gün tatil yapabilecek.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TATİLİ
30 Ağustos Zafer Bayramı bu yıl Cuma günü kutlanacak. Hafta sonu ile birleştirenler toplamda 3 gün tatil yapabilir.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI
2019 yılında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili Salı günü kutlanacak. Bayram tatilini Pazartesi ile birleştirenler hafta sonu ile birlikte toplamda 4 gün tatil yapabilir.

Tatilde nereye gitsem diye düşünenler; resmi tatil günlerine göre şimdiden uçak biletlerini alabilir, tatil rezervasyonlarını yaptırabilir.
Bol bol gezeceğiniz seyahatler dileğiyle…

Google Plus'ta paylaş

Hakkında: tatilde nereyi gezsem

Futbol ve seyahat sever.
    Blog Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder