Denizkızı Butik Pansiyon & Restaurant

denizkızı-pansiyon-restaurant-balik-meze-ege-deniz-karaburun-izmir

Havalar ısınıyor. Hafta sonlarını, tatil günlerini değerlendirmek isteyenler Ege’ye doğru yola çıkıyor.
Yeni yerler keşfetmek istiyor, deniz ürünlerini de seviyorsanız; Karaburun’da taze ve leziz lezzetleriyle ünlü şirin mi şirin bir yer var.
Denizkızı Butik Pansiyon & Restaurant, İzmir Karaburun’da hizmet veriyor. Karaburun için “İzmir’in el değmemiş cenneti” demişler. Bizce çok da doğru söylemişler.
Karaburun, İzmir‘in doğallığından bir şey kaybetmeyen bir ilçesi. Üç tarafını çeviren Ege Denizi’nin esintisi, güler yüzlü insanları, zeytini, zeytinyağı, yöreye özgü otları, taptaze deniz ürünleri ve sakin yaşantısıyla büyük şehirlerde yaşayanların hayalini süsleyen bir bölge Karaburun…
Karaburun’un en eski adının Mimas olduğu biliniyor. Burası İzmir kent merkezinden 104 km mesafede yer alıyor. Karaburun’un batısında 15 deniz mili mesafesinde Yunanistan’ın Sakız Adası, kuzeyinde Midilli adasının Plomari kasabası ve kuzey doğusunda ise Foça bulunuyor.
Karaburun’da konaklamak, harika deniz ürünlerinden, Ege’ye özgü mezelerden tatmak isterseniz; burada kendinizi rahat hissedebileceğiniz, bir kez daha gelmek isteyeceğiniz bir yer var.
Bir aile işletmesi olan Denizkızı Restaurant’ta günbatımı manzarasını izleyebilir, birbirinden güzel taptaze deniz ürünlerinden yiyebilirsiniz.
Günlük taze balıklar, günlük hazırlanan mezeler, yörenin kendine has nefis aromalı zeytinyağıyla yapılan yemekler ve bu lezzete eşlik eden Ege denizinin dalga sesleri…
Kalamar tava ve kiremitte karides burada tadacağınız en güzel lezzetler arasında yer alıyor.
Samimi, güler yüzlü hizmetiyle adından sıkça söz ettiren Denizkızı Restaurant aynı zamanda butik pansiyon hizmeti de vermektedir. Aileniz ya da arkadaşlarınızla keyifli bir hafta sonu geçirmek isterseniz; Karaburun’a mutlaka uğrayın.
denizkızı-pansiyon-restaurant-balik-meze-ege-deniz-karaburun-izmir

Rezervasyon yaptırmak için Derya hanım ile iletişime geçebilirsiniz.
Adres: İskele Mah. İskele Cad. No:44/A, 35960
Derya ŞAN: +90 532 599 0546
Telefon: (0232) 731 31 62



Google Plus'ta paylaş

Hakkında: tatilde nereyi gezsem

Futbol ve seyahat sever.
    Blog Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder