Titanic Mardan Palace kapılarını açıyor

titanichotels-mardanpalacehotel-otel-antalya-turkey-titanicmardanpalace

Mardan Palace Hotel'i alacakları karşılığında haciz yoluyla devralan Halkbank'tan 15 yıllığına kiralayan Titanic Hotels, 1,5 yıldır kapalı olan oteli ultralüks hizmet kalitesiyle Nisan ayı sonunda açıyor.
2009 yılı rakamlarıyla 1,4 milyar dolar harcanarak yapılan otel oda kahvaltı konsepti ile hizmet veriyordu. Titanic Mardan Palace'ın yeni konseptinde her şey dahil sistemi uygulanacak.
180 bin metrekare alanda konumlanan otelin yapımı için 10 bin metrekare altın, 500 bin kristal kullanılırken, İstanbul'un tarihi yapılarından esinlenilerek inşa edilen otel, İstanbul'u dört farklı mimariyle anlatan, Türk ve Avrupa kültüründen ışıltılı bir koleksiyona sahip bir müzeyi andırıyor.
Otel Leonardo da Vinci'nin ilk köprüsü, Galata Köprüsü, Kız Kulesi, Kuleli Lisesi ve Dolmabahçe gibi Osmanlı İmparatorluğu'nun en etkileyici yapılarını içeriyor.
Otelin içinde ve dışında bulunan altın varaklı kemerler, İtalyan mermeri, değerli kristal ve ahşap türleri de dikkat çekiyor.
Premium ve deluxe odaları, royal suitleri ve göl evleri ile birlikte toplam 543 oda bulunan tesisin, 1000'in üzerinde çalışanı bulunuyor.
Turizmin başkenti Antalya'da, Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında açılışı yapılan ve 1,4 milyar dolara mal olan Mardan Palace Hotel, alacaklarına karşılık haciz yoluyla Halkbank'a geçmişti. Mardan Palace Hotel için Halkbank ile Titanic Hotels Grubu arasında imzalanan anlaşmayla otel, 15 yıllığına kiralandı.
Geçen yıl Kasım ayında yapılan anlaşmanın ardından 'Titanic Mardan Palace' olarak adı değiştirilen otel, yaklaşık 6 aylık tadilat sürecinin ardından Nisan sonunda kapılarını tekrar açıyor.
World Travel Awards 2010'da 'Dünyanın En Lüks Oteli' seçilen otelde, 20 milyon Euro'nun üzerinde yeni yatırım yapıldı. 

Google Plus'ta paylaş

Hakkında: tatilde nereyi gezsem

Futbol ve seyahat sever.
    Blog Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder