IKEA MUADİLİ O MEŞHUR SARKAN ÇİÇEĞİ ÇOK UCUZA BULDUM



IKEA MUADİLİ O MEŞHUR SARKAN ÇİÇEĞİ ÇOK UCUZA BULDUM 

 

Evde yenilik yapmak kimi zaman en güzel gelen terapilerden biri. Eşyalarınızı değiştiremiyorsanız dekorasyonunuzda ufak değişiklikler yaparak evinize yeni bir soluk getirebilirsiniz. 

 

Çiçek de onlardan bir tanesi. Renkli ve büyük, hemen tozlanan, temizliği zor çiçek sevmiyorsanız; ikea muadili sarkan sarmaşık çiçeği Trendyol’da buldum. 

 


IKEA Fejka Saksılı Yapay Sarmaşık Çiçek en çok tercih edilen, en çok satılan, bu ara her evde olan çiçeklerden. 


Aynı çiçeğin muadili, en az onun kadar kaliteli yapay sarmaşık çiçeği çok ucuzu Trendyol’da satışta! 

 

Hem de özenle paketlenmiş, yapımı da oldukça kolay. İki farklı renk sipariş ettim, biri pastel yeşil, diğeri daha canlı tok bir yeşil. İçerisinde saksısı ve taşlarıyla geliyor. Bir de içerisinde güzel de bir not yazmışlar. Trendyol’un genç kadın girişimcilerinden biri Lilac Home, evini yenilemek isteyenlere müthiş güzel aranjmanlar hazırlıyor, hepsi el emeği göz nuru. 

 

İster eve, ister ofise, ister yazlığa, isterseniz sevdiğiniz bir arkadaşınıza hediye götürebileceğiniz, temizlemesi kolay, görüntüsü harika bir çiçek. Ikea’da tanesi 199 TL olan çiçeği Trendyol’daki Lilac Home mağazasından iki adet olarak çok daha uyguna satın alabilirsiniz.

 

Aile işletmesi olan yerleri hep çok sevmişimdir, kutu açılış videosunu instagram hesabımda paylaştım. Tıklayarak izleyebilirsiniz. 

https://www.instagram.com/p/CpvjX6dLCRL/

 

Lilac Home mağazasını takip etmeyi unutmayın. 

 

Sarkan çiçek ve diğer çiçekler için tıklayın.







Google Plus'ta paylaş

Hakkında: tatilde nereyi gezsem

Futbol ve seyahat sever.
    Blog Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder