24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel indirimler


24 Kasım Öğretmenler Günü’ne indirim kampanyaları başladı. 
Milli Eğitim Bakanlığı web sitesinden “ÖĞRETMENLERİMİZE ARMAĞAN OLSUN” başlığıyla yayınladığı haberde bazı kamu kurumlarının 24 Kasım Öğretmenler Günü ve haftası için düzenlediği indirim imkanlarını açıkladı.

TCDD’DEN ÖĞRETMENLERE %50 İNDİRİM
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları öğretmenlere indirimli seyahat kolaylığı sağlayacak. TCDD’den yapılan açıklamada Hızlı Tren biletlerinde 24- 30 Kasım2018 tarihleri arasında %50 indirim uygulanacağı duyuruldu.
İndirim, Milli Eğitim Bakanlığı´na bağlı veya bakanlık tarafından onaylanan her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenleri, yükseköğretim kuruluşlarında çalışan öğretim elamanlarını, Türk uyruklu olup yabancı ülkelerde çalışan öğretmenleri kapsıyor.
İndirimden yararlanmak isteyen öğretmenler biletlerini gişelerden, internetten, 444 82 33 numaralı çağrı merkezinden ya da acentelerden temin edebilir.

PTT’DEN ÖĞRETMENLERE %30 İNDİRİM
PTT, 24 Kasım Öğretmenler Günü haftasında öğretmenlere uyguladığı %25’lik indirimi bu yıl %30’a çıkardı. Öğretmenler, APS ve kargolarını 24-30 Kasım tarihleri arısında %30 indirimli gönderebilecek.

THY VE ANADOLU JET´TEN ÖĞRETMENLERE %25 İNDİRİM
Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet öğretmenler ve birlikte seyahat ettikleri aileleri için %25 indirim sağladı. İndirimli biletler 24 Mart 2019’a kadar alınabilecek. Seyahatler ise 19 Kasım 2018 - 31 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak.

ÖĞRETMENLERE MÜZE VE ÖREN YERLERİ ÜCRETSİZ
Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile süresiz bir anlaşmaya imza attı. İmzalanan protokol uyarınca öğretmenler müze ve ören yerlerini artık ücretsiz ziyaret edebilecek.

TÜRK TELEKOM’DAN ÖĞRETMENLERE HEDİYE PAKET
24 Kasım Öğretmenler Günü´ne özel Türk Telekom´lu öğretmenlere 1 gün boyunca geçerli 1GB cepten internet ve 1 hafta boyunca geçerli şebeke içi sınırsız konuşma hakkı hediye edilecek.
Hediye 1 GB cepten internet 24 Kasım saat 23:59´a kadar; bir hafta boyunca yurt içi aramalarda geçerli olmak üzere şebeke içi sınırsız konuşma hakkı ise 30 Kasım saat 23:59´a kadar kullanılabilecek.

ALİBABA TOUR’DAN ÖĞRETMENLERE YURT İÇİNDE %10, YURT DIŞINDA %5 İNDİRİM
Alibaba Tour, Öğretmenler Günü’ne özel indirim kampanyası başlattı.
Alibaba Tour, kampanya detaylarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Açıklamada “Bizleri hayata hazırlayan, geleceğimizi aydınlatan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü yurt içinde turlarda %10, yurt dışı turlarda geçerli %5 indirim imkanıyla kutluyoruz.” denildi.
Öğretmenler Günü’ne özel Alibaba Tour’da geçerli indirim imkanları 24-25 Kasım tarihlerinde satın alınacak turlarda geçerli olacak.
Alibaba Tour’un Öğretmenler Günü’ne özel indirim kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak için 0212 246 48 48’i arayabilir ya da www.alibabatour.com 'u tıklayabilirsiniz. 

Google Plus'ta paylaş

Hakkında: tatilde nereyi gezsem

Futbol ve seyahat sever.
    Blog Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder