İngiliz medyası tatil için Marmaris'i seçti


Son yıllarda tatil için Türkiye'yi tercih eden İngiliz turist sayısında kelimenin tam manasıyla patlama yaşanıyor. The Times, The Sun gibi ülkenin önde gelen medya kuruluşlarının yanı sıra kent gazeteleri de İngiltere’de yaşayanlara tatil için Türkiye’yi önerdi. Uçuş sayısındaki yetersizliğe dikkat çeken seyahat uzmanları, okurlarından rezervasyon için erken davranmaları gerektiğini vurguladı.
İngiltere'nin Liverpool John Lennon Havalimanı'ndan gidilecek en iyi tatil merkezleri listesinde Türkiye’den Marmaris birinci sırada yer aldı.
Kent gazetesi olmasına rağmen yaklaşık 50 bin tiraja sahip Echo, “Liverpool John Lennon Havalimanından gidilecek en iyi tatil merkezleri” listesinde ilk sırada Marmaris’e yer verdi. 4 tatil merkezinin bulunduğu listenin ilk sırasında Marmaris gösterilirken, İspanya'daki Costa Del Sol, Portekiz'deki Algarve ve Yunanistan'daki Korfu ise Marmaris'ten sonra önerilen diğer tatil merkezleri oldu.
Yazıda Marmaris için övgüyle bahsedilirken, ayrıca Liverpool'dan yaz aylarında Dalaman Havaalanı’na direk uçulabileceği de belirtildi. Haberde Marmaris’in hesaplı olduğunun da altı çizildi. 


Google Plus'ta paylaş

Hakkında: tatilde nereyi gezsem

Futbol ve seyahat sever.
    Blog Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder