Zeytinli Rock Festivali için geri sayım başladı


Türkiye’de dolu dolu bir rock festivali kalmadığını düşünüyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz. Balıkesir Zeytinli Rock Festivali’nde 5 gün boyunca müziğe doymak istemez misiniz?
Kamplı festival kültürünün yok olmaya başladığı şu yıllarda Umut Kuzey’in önderliğinde hayata geçirilen Balıkesir Zeytinli Rock Festivali, her yıl daha da büyüyüp ve güçlenerek Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük müzik festivali haline geldi.
Milyon Yapım tarafından organize edilen Balıkesir Zeytinli Rock Festivali, “Türk rock müziğinin geçit töreni” olarak da söz ediliyor.
Türk rock müziğinin en çok sevilen sanatçılarını yıllardır rock tutkunlarıyla buluşturan Zeytinli Rock Festivali, Türkiye’de festival meraklıları için vazgeçilmez bir klasik olmuş durumda.
Türkiye’nin dört bir yanındaki başka müzik festivallerine de ilham olan festival, aynı zamanda Türkiye’de kamplı festival kültürünün yerleşmesini de sağladı.
Yerli müzik dinlemek isteyenler için vazgeçilmez bir tutku olan Balıkesir Zeytinli Rock Festivali’nde geçen yıl beş gün boyunca 75’in üzerinde sanatçı sahne alırken, festivale 200 binden fazla kişi katıldı.
Efsane festival, 2019 yılında da yine unutulmayacak bir organizasyona imza atacak. Zeytinli Rock Festivali bu yıl, 28-29-30-31 Ağustos ve 1 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Balıkesir Zeytinli Rock Festivali Nerede?
Festivalcilerin her yıl büyük bir hevesle bekledikleri Balıkesir Zeytinli Rock Festivali, Balıkesir’in Edremit ilçesindeki Zeytinli mahallesine bağlı, tertemiz denizi ve harika kumsalıyla ünlü Akçay sahilinde düzenleniyor. Zeytinli mahallesi, Edremit’e 7 kilometre uzaklıkta. Festivale katılanların sahildeki alana çadırlarını kurduğu Balıkesir Zeytinli Rock Festivali, deniz tatili ile müziği birleştirmek isteyen gençleri Balıkesir’de buluşturuyor.

Balıkesir Zeytinli Rock Festivali Ulaşım
Balıkesir Zeytinli Rock Festivali’ne ulaşım iki şekilde de sağlanıyor.
Karayolunu sevmeyenler için en ideal seçenek uçak. Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’na birçok şehirden uçuş bulunuyor. Bu noktadan sonra toplu taşıma ya da araç kiralayarak Balıkesir Zeytinli Rock Festivali’ne ulaşabilirsiniz.
Festival alanının bulunduğu Zeytinli’ye İstanbul’dan Bursa-Balıkesir-Havran-Edremit üzerinden gidebileceğiniz gibi, Tekirdağ - Çanakkale yolunu da tercih edebilirsiniz. İkinci yolun manzarası oldukça güzel ve trafiği daha az. İstanbul’dan festival alanı arası yaklaşık olarak 450 kilometre.

Balıkesir Zeytinli Rock Festivali Ne Zaman?
Balıkesir Zeytinli Rock Festivali 2019 tarihleri geçtiğimiz günlerde festivalin sosyal medya hesapları üzerinden açıklandı. Balıkesir Zeytinli Rock Festivali bu yıl, 28-29-30-31 Ağustos ve 1 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek. Türkiye’nin en sevilen rock müzisyenlerini bir araya getiren Balıkesir Zeytinli Rock Festivali her yıl olduğu gibi bu yıl da Umut Kuzey önderliğinde, Milyon Yapım organizasyonu ile gerçekleşecek.

Balıkesir Zeytinli Rock Festivali Sanatçıları
Balıkesir Zeytinli Rock Festivali programında her yıl 75’in üzerinde yerli müzisyen ve grup sahne alıyor. Geçtiğimiz yıllarda Mor ve Ötesi, Şebnem Ferah, Teoman, Kurban, Athena, Feridun Düzağaç, Pinhani, Adamlar, Mabel Matiz, Hayko Cepkin, Pentagram, Bulutsuzluk Özlemi, Kurtalan Ekspres, Baba Zula, Melis Danişmend gibi Türk rock ve alternatif müziğinin önemli isimlerini ağırlayan Balıkesir Zeytinli Rock Festivali’nin 2019 programı şu şekilde:

28 Ağustos Çarşamba
Siyah Sahne
Mazhar Fuat Özkan
Selda Bağcan
Cem Adrian
Pamela
Niyazi Koyuncu
Aydilge
Murder King

Kırmızı Sahne
Adamlar
Son Feci Bisiklet
Yok Öyle Kararlı Şeyler
Gökcan Sanlıman
Ayben
Güney Marlen
Sedef Sebüktekin
Gelini Öpebilirsin

29 Ağustos Perşembe
Siyah Sahne
Teoman
Mabel Matiz
Feridun Düzağaç
Moğollar
Oceans Of Noise
Fuat
Supernova

Kırmızı Sahne
Yüzyüzeyken Konuşuruz
Sena Şener
Nova Norda
Khontkar
Palmiyeler
In Hoodies
What da Funk
Pagos

30 Ağustos Cuma
Siyah Sahne
Athena
Duman
Ceylan Ertem
Umut Kuzey
Can Gox
Çamur
Piiz

Kırmızı Sahne
Pera
Gülçin Ergül
Kül
Yaşlı Amca
Aga B
Melike Şahin
Lara Di Lara
Alaz Pesen

31 Ağustos Cumartesi
Siyah Sahne
Şebnem Ferah
maNga
Ceza
Pilli Bebek
Aslı Gökyokuş
yirmi7
Genç Osman Yavaş

Kırmızı Sahne
Melek Mosso
Hey! Douglas
Sattas
Ezgi Aktan
The Away Days
Hedonutopia
Narda Afrika
Makas

1 Eylül Pazar
Siyah Sahne
mor ve ötesi
Pentagram
Bulutsuzluk Özlemi
Flört
Black Tooth
The Madcap
Yol Arkadaşları

Kırmızı Sahne
Fatma Turgut
Baba Zula
Deniz Tekin
Dolu Kadehi Ters Tut
Kamufle
Dilhan Şeşen
Sails of Serenity
Sıcak

Balıkesir Zeytinli Rock Festivali Biletleri
Balıkesir Zeytinli Rock Festivali biletleri Biletix üzerinden satışa sunuldu. İndirimli biletler perakende satış noktalarından, hem de festivalin internet sitesi üzerinden belirtilen noktalarda satılıyor.
Balıkesir Zeytinli Rock Festivali biletleri şimdilik sadece “Kombine” ya da “Kamp + Kombine” şeklinde satılıyor. Fiyatlar ise şöyle:
Balıkesir Zeytinli Rock Festivali Kombine bilet: 192,50 TL
Balıkesir Zeytinli Rock Festivali Kamp + Kombine bilet: 220 TL
Bilet satın almak için TIKLAYINIZ

Balıkesir Zeytinli Rock Festivali’nde Nerede Kalınır?
Bu festivali Türkiye’nin en popüler yerli müzik festivali yapan şeylerden biri de kesinlikle deniz kenarında konaklama imkanı. Akçay’ın masmavi denizinin hemen yanı başında bir kamp alanı bulunan Balıkesir Zeytinli Rock Festivali çadırda konaklama imkanı sunuyor.
Balıkesir Zeytinli Rock Festivali’nde çadırlarında kalırsanız; festivalin tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz hem de akşama kadar denizin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz. Festival alanında duş ve tuvalet imkanları da elbette var.
Balıkesir Zeytinli Rock Festivali çadırlarında kalmak istemiyorsanız; kombine bilet alarak sadece konserleri izleyerek de festival atmosferini yaşayabilirsiniz. Akçay zaten turistik bir tatil yöresi olduğundan dolayı festival alanının yakınındaki otellerde konaklayabilirsiniz.
Balıkesir Zeytinli Rock Festivali 2019 hakkında önemli bilgiler
Balıkesir Zeytinli Rock Festivali’ne gitmeye karar verdiyseniz; festival hakkında bilmenin gereken önemli detaylar şu şekilde:
• Balıkesir Zeytinli Rock Festivali biletlerinin iade edilmesi veya festival biletlerinde değişiklik yapılması maalesef mümkün değil.
• Festival biletinin kaybolması veya çalınması, alıcı sorumluluğunda. Çalınan ya da kaybolan biletin yenisiyle değiştirilmesi veya para iadesi mümkün olmuyor.
• Festival alanına profesyonel ses ve görüntü kaydı yapan cihazlar, içecekler, cam, plastik şişe, teneke, havai fişek, yanıcı parlayıcı her türlü nesne (parfüm, böcek ilacı vb.), silah veya keskin nesneler getirmek kesinlikle yasak. Ayrıca yanınızda getirmeyi planladığınız katlanabilir sandalye ya da şemsiyeler güvenlik tarafından içeri alınmayabilir; bu yüzden risk almamanızda fayda var.
Balıkesir Zeytinli Rock Festivali’nde ateş yakmak kesinlikle yasak.
• Festival biletlerini tanımadığınız insanlardan almayın. Maalesef festival döneminde sahte bilet yapıp insanları kandırmaya çalışan dolandırıcılar olabiliyor.
• Festival organizatörleri ve görevlileri, çalınan ya da kaybolan eşyalardan sorumlu değiller. Kaybolmasını göze alamayacağınız değerli eşyalarınızı festival alanına getirmemeniz daha sağlıklı.
• Araba, motosiklet, römork, karavan gibi araçların kamp alanına girişine izin verilmiyor.
• Hava çok sıcak olduğundan dolayı festival boyunca bol su içerek susuz kalmamaya özen gösterin, başınıza güneş geçmemesi için şapkayla dolaşın ve mutlaka güneş koruyucu sürün. Güneş çarpması gibi bir sağlık problemi yaşarsanız, festival alanında 24 saat hizmet verecek olan ilk yardım çadırına gidebilirsiniz.
Şimdiden iyi eğlenceler.

Google Plus'ta paylaş

Hakkında: tatilde nereyi gezsem

Futbol ve seyahat sever.
    Blog Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder