Kalamış’ta yeni nesil meyhane: Hercai Kalamış

hercaikalamis-raki-meze-yeninesilmeyhane-dj-fasil-istanbul

Bir tatlı huzur arıyorsunuz, hem biraz rakı, biraz müzik, biraz da eğlence… İstanbul, 16 Ağustos 2019 Cuma akşamı yeni nesil meyhanesine kavuştu.
Hercai Kalamış yaklaşık 150 kişinin katılımıyla kapıları açtı, yeni nesil yemekli, müzikli eğlence başladı.
Müzikle lezzetin bir araya geldiği Hercai Kalamış, Pazartesi günleri hariç akşam 19.00’dan gece 01.30’a kadar hizmet veriyor. 

hercaikalamis-raki-meze-yeninesilmeyhane-dj-fasil-istanbul

Peki Yeni Nesil Meyhane nedir?
En çok merak edilen soruların başında hiç kuşkusuz “Yeni Nesil Meyhane nedir?, Klasik meyhaneden nasıl ayırt edilir?” geliyor.
Yeni nesil meyhaneler, insanların aynı yerde yemek yiyip, aynı yerde eğlenmek istemelerinin sonucu hızlı bir şekilde hayatımıza girdi.
Yeni nesil meyhaneler, öncelikle müziğin baskın olduğu, yeni modern dekorasyonlar ile süslendiği yerlerdir. İnsanların buraya gitme amaçları kesinlikle eğlencedir. Bir mutluluğu paylaşmak, doğum günü kutlamak, yıldönümü etkinliklerini veya mezun oluşlarını kutlamak için gidilir.
Örnekler tabii ki arttırılabilir ama buradaki önemli nokta bir mutluluğu paylaşmak ve eğlenmek için gidilmesidir. Yeni nesil meyhanelerde loş bir ışık, bolca ayna, 90’ların unutulmaz sanatçılarının fotoğrafları yer alır.
İşte Hercai Kalamış’ta böyle bir konsepte sahip. Mekana girer girmez Mustafa Kemal Atatürk’ün siyah beyaz bir grafitisiyle karşılaşıyorsunuz. Kolonlarda o çok sevilen rakı sözleri yazıyor. Mekanın sol kısmında Sezen Aksu, Levent Yüksel ve Aşkın Nur Yengi gözünüze çarpıyor.
Hercai Kalamış Salı günleri misafirlerine fasıl keyfi yaşatıyor. Bigalı Kardeşlerin müthiş performansının ardından ise DJ sahne alıyor.
Perşembe gününün konsepti ise Babalar Gecesi, unutulmaz en baba şarkıların çalınacağı gecede geçmişe bir yolculuk etmek size de iyi gelecek.
Cuma ve Cumartesi Hercai Kalamış’ta 90’lar ve 2000’ler rüzgarı esiyor. Unutulmaz şarkıları bir de DJ Mert Efe Günaydın’ın sıradışı performansıyla dinlemeye ne dersiniz?
Hercai Kalamış’ta Pazar günü ise Pazar rakısı günü. Birbirinden leziz ve taze mezeler, siz ve sevdiklerine eşlik etsin.
90’lar ve 2000’li yılların unutulmaz şarkıları, DJ performansı ve fasıl eşliğinde en lezzetli mezeleri bulabileceğiniz Hercai Kalamış’ta yerinizi hemen ayırtın, sevdiklerinizle birlikte eğlenmenin keyfini çıkarın.
Hercai Kalamış’ı instagram’da takip etmek için TIKLAYINIZ
Adres: Fenerbahçe mahallesi Münir Nurettin Selçuk Caddesi No:34 Kalamış Kadıköy
Bilgi ve Rezervasyon
📲05525455150




Google Plus'ta paylaş

Hakkında: tatilde nereyi gezsem

Futbol ve seyahat sever.
    Blog Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder