Dil eğitimi alırken tatil de yapabileceğiniz bir ülke: İrlanda


irlanda-dublin-ireland-yurtdisiegitim-onedu-irlandadilegitimi-irlandadilokulu

İngilizcenizi yurt dışında geliştirmek istiyorsunuz fakat bir türlü nereye gideceğinize mi karar veremiyorsunuz? Yurt dışı dil eğitimi denince akla Amerika ve İngiltere gelse de son zamanların en çok tercih edilen ülkelerinden biri de İrlanda.
İrlanda son dönemde yıldızı parlayan yeni bir ülke olmanın yana sıra öğrencilere sağladığı pek çok avantajla adından sıkça söz ettiriyor.
Diğer ülkelere göre hayat şartları daha kolay olan İrlanda’da, yemyeşil doğası ve büyülü atmosferiyle pek çok öğrenciye ingilizce dil eğitimi için ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle İspanyol, İtalyan ve Fransız öğrencilerin tercih ettiği ülkede, pek çok kültürle iç içe yaşayabilirsiniz.
Resmi dili İngilizce olan İrlanda'da ılıman hava koşulları sayesinde de pek çok yeri rahatlıkla gezip görebilirsiniz.
irlanda-dublin-ireland-yurtdisiegitim-onedu-irlandadilegitimi-irlandadilokulu
Dublin'de gezilecek yerlerden biri; Guinness Store House
Dublin gezisinin olmazsa olmazı Guinness Store House’u ziyaret etmek. Guinness Store House’un yılda bir milyonu aşkın insanı ağırladığını biliyor muydunuz?
1759 yılında Arthur Guinness tarafından kurulan Guinness Store House, İrlanda için büyük önem taşıyan ve İrlanda’ya özgü siyah renkli birasının üretiminin yapıldığı yerdir.
2000 yılında ziyaretçilerine kapısını açan Guinness Store House’da biranın yapılış aşamalarını görebilir, Guinness’inizi Dublin manzarasına eşliğinde içebilirsiniz.

İrlanda'yı keşfetmek ve ingilizcenizi geliştirmek için zaman kaybetmeyin!
Avrupa’nın en yaşanılır başkenti olarak bilinen Dublin’de dil eğitimi alarak, huzur, doğa ve güvenli yaşamın keyfini çıkarabilirsiniz. 
İrlanda'nın hem tarihi dokusu hem modern hayatıyla beraber başarılı bir şekilde eğitiminizi alabileceğiniz bir okul olan EC Dublin, eğitimli kadrosuyla, Avrupa'nın en girişimci şehrinde, EC kalitesi ve tecrübesiyle hizmet vermektedir.
2018 yılında kapılarını açan EC Dublin, Dublin şehir merkezinde yer alması, önemli turistik mekanlara yakınlığı ve toplu taşıma araçlarıyla kolay erişimi sayesinde en yeni olanaklara sahiptir. EC Dublin aynı zamanda 30 yaş ve üzeri öğrenciler için de eğitim sunmaktadır.
Öğrencilerin pratik yapması, İrlanda kültürünü yakından tanıması ve sosyalleşmesi için hafta sonları sosyal aktiviteler ve geziler düzenlenmektedir.
Siz de EC Dublin Dil Okulu’nda eğitim almak isterseniz; ONEDU’nun Ataşehir’deki ofisini ziyaret edebilir ya da 05541845292’yi arayarak uzman danışmanlardan detaylı bilgi alabilirsiniz. 
Yurt dışında uzun yıllar yaşamış uzman kadrosuyla hizmet veren ONEDU’nun anlaşmalı okullarını incelemek için instagram hesabını takip edebilirsiniz.

Google Plus'ta paylaş

Hakkında: tatilde nereyi gezsem

Futbol ve seyahat sever.
    Blog Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder