Biraz lezzet, biraz müzik, bolca eğlence “Hercai Kalamış”

hercaikalamis-kalamis-istanbul-meyhane-yeninesilmeyhane-meze-raki

Şık ve sade tasarımı, arka fondaki unutulmaz müzikleri, sakin atmosferi, fark yaratan mezeleri ve sunumları ile İstanbul Kalamış’ta açılan Hercai Kalamış, kısa sürede yeni nesil eğlence arayanların bir numaralı adreslerinden oldu.
16 Ağustos 2019 akşamı sevenleriyle buluşan Hercai Kalamış, doğum günü kutlamalarından, nikah kutlamalarına kadar birçok etkinliğe de ev sahipliği yapıyor.
Fix menü hizmeti veren Hercai Kalamış’ın yemeksiz fiyatı 170 TL, yemekli fiyatı ise 190 TL. İstanbul’daki yeni nesil meyhane fiyatlarını az çok biliyorsanız, bu fiyat oldukça makul. 9 mevsim mezesi eşliğinde 1 dilim beyaz peynir ikram ediyor, mevsim salatası, sonrasında 2 çeşit ara sıcak olarak kalamar ve karides sunuluyor. Tatlı ve meyve ikramı da olmazsa olmazlarından. Yemek çeşitleri de mevsim balığı, tavuk ve köfte şeklinde. 2 kişiye 35’lik rakı, 4 kişiye 70’lik rakı, 6 kişi olursanız da 100’lük rakı servis ediliyor.

İstanbul'da fasıl keyfi 
Salı günleri Hercai Kalamış’ta fasıl keyfi yaşanıyor. Bigalı Kardeşler’le fasıl eğlencesi gecenin geç saatlerine kadar sürüyor. Rakı denince akla fasıl gelir diyorsanız; Bigalı Kardeşler’in muhteşem performansından kesinlikle memnun kalacaksınız.

İstanbul'da yeni nesil eğlence 
DJ performansı hiç kuşkusuz yeni nesil meyhaneyi yeni nesil yapan taraf. Cuma ve Cumartesi akşamı 90’lar ve 2000’li yılların unutulmaz şarkıları size eşlik ediyor. Tarkan’dan, Sezen Aksu’ya, Aşkın Nur Yengi’den Çelik’e kadar en sevilen şarkıları dinleyip, birbirinden güzel mezelerin tadına bakabileceğiniz Hercai Kalamış, Kalamış Marina’nın hemen karşısında yer alıyor.
Özellikle hafta sonu rezervasyon yaptırmadan gitmememizi öneririz. Cuma ve Cumartesi günleri yaşanan yoğunluk nedeniyle yer bulmakta zorlanmamanız için rezervasyon numarasını aşağıda bulabilirsiniz.

Keyiflendiren rakı: Pazar rakısı 
Pazar günleri ise gündüz rakısı, bir diğer adıyla Pazar rakısı keyfi yapmak isterseniz; Hercai Kalamış Pazar 17.00’de kapılarını açıyor. Kalamış manzarasına karşı kadeh kaldırarak, sevdiklerinizle keyifli bir Pazar günü geçirebilirsiniz.
hercaikalamis-kalamis-istanbul-meyhane-yeninesilmeyhane-meze-raki

İstanbul’da doğum günü kutlamak için mekan arayışınız varsa, burası güzel bir alternatif. Özel gün kutlamalarının yanı sıra firmalarınızın yıldönümü, kutlama etkinliklerinde de tercih edebilirsiniz.
İstanbul’da bekarlığa veda yapmak için mekan arayışındaysanız; Hercai Kalamış’ın uzman ekibi bu konuda da oldukça tecrübeli. Bekarlığa veda, Nikah sonrası kutlama etkinlikleri için de tercih edilen Hercai Kalamış’ta hayatınızın en güzel anlarını unutulmaz kılabilirsiniz.  
Rahat ulaşımı, modern tasarımı, temiz ve güler yüzlü hizmetiyle misafirlerinin sorunsuz bir şekilde eğlenmeleri için tüm ayrıntıları düşünen Hercai Kalamış ekibi yoluna emin adımlarla devam ediyor.
İstanbul’da yeni nesil meyhane listelerine bakarak daha fazla kafa karıştırmayın 😊  
Hercai Kalamış’ı instagram’da takip edebilirsiniz.
Adres: Fenerbahçe mahallesi Münir Nurettin Selçuk Caddesi No:34 Kalamış Kadıköy
Bilgi ve Rezervasyon
📲05525455150
hercaikalamis-kalamis-istanbul-meyhane-yeninesilmeyhane-meze-raki
hercaikalamis-kalamis-istanbul-meyhane-yeninesilmeyhane-meze-raki
hercaikalamis-kalamis-istanbul-meyhane-yeninesilmeyhane-meze-raki



Google Plus'ta paylaş

Hakkında: tatilde nereyi gezsem

Futbol ve seyahat sever.
    Blog Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder