LÖSEV'den Doğal Mandalina


losev-losevyardım-losevkampanya-mandalina-losevmandalina

LÖSEV çiftliğinde üretilen 15 ton doğal mandalina bizleri bekliyor.
LÖSEV’in İzmir Seferihisar’daki çiftliğinde yetiştirilen laboratuvar onaylı doğal mandalinalar lösemili çocuklara gelir için satışa çıktı. Mandalinaları lösemiden kurtulan çocuklar ve aileleri el birliğiyle topladı.
LÖSEV, “Sarartan kanserojen gaz ve zehirli parafin ile kaplanmamış doğal kokulu, ince kabuklu ve çekirdeksiz çocukluğumuzun mandalinası” olarak tanıttığı mandalinaları 3-6-9 kg.'lık özel ambalajlarda satışa sundu.
Alalım, başkalarının alması için de duyuralım. Günde 16 lirayı nelere harcamıyoruz ki. Lösemili bir çocuğa umut olabilmek çok kolay. 16 lira karşılığı 3 kilo mandalina siparişi verebilir, lösemiyle mücadeleye destek olabilirsin.
Mandalinaların organik olması nedeniyle uzun süre beklemeyeceği için 15 ton mandalinanın bir an öncesi satılması gerekiyor.
Siz de ilaçsız, hormonsuz, sarı gazsız, mumsuz mandalinalar yiyerek lösemiyle mücadele etmek, çocukların doğal beslenmesine yardımcı olmak isterseniz; Ankara, İstanbul, İzmir, Kayseri, Samsun, Adana, Bursa ve Antalya’daki LÖSEV Dükkan’lara uğrayabilir ya da Türkiye’nin dört bir yanına internet üzerinden sipariş verebilirsiniz.
LÖSEV doğal mandalinanın yanı sıra birçok farklı ürünü de www.lsvdukkan.com aracılığı ile satışa sunuyor.
LÖSEV’in doğal mandalina kampanyasına sosyal medyadan destek sürüyor. Ülkemizdeki birçok şehir ve ilçe belediyeleri sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kampanyanın duyulmasını sağlıyor.
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, 1998 yılında pediatrik hematolog, onkolog Dr. Üstün Ezer tarafından Ankara'da kurulan ve lösemili çocuklara yardımda bulunan ve birçok ihtiyacını karşılayan bir vakıftır.
LÖSEV, Seferihisar'da deniz manzaralı 237 dönüm mandalina bahçesini 40 milyona satın almıştı.
Siz de mandalina satın alarak bir çocuğun geleceği olabilirsiniz.
Satın almak için TIKLAYINIZ

Google Plus'ta paylaş

Hakkında: tatilde nereyi gezsem

Futbol ve seyahat sever.
    Blog Yorumları
    Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder